Online Kinder Knutsel-tijd…

En dan zit je zomaar weer 5 weken in een Lockdown! 

Heel Nederland weer op slot. Scholen en winkels tot 19 januari dicht. Zo ook Minke’s KinderKnutselatelier! Een hele maand niet met de kinderen kunnen knutselen, dat kan toch niet! Ik had nog een aantal leuke knutselactiviteiten willen doen, nu in de Kerstvakantie. Ik ga niet bij de pakken neer zitten. Ik bouw mijn atelier om tot een gezellige studio, waar ik leuke video’s kan opnemen om de komende 4 weken, ONLINE Knutselend met de kinderen 2020 uit en 2021 in kan gaan!!!

Doe jij ook mee?

Vorige week hebben de kinderen, die lid zijn van Minke’s Kinderatelier, nog snel een leuk Knutselboekje kunnen maken, waar ze de komende weken thuis in kunnen knutselen.

Ik had begin december gelukkig al een paar pakken placemats bij de Action gehaald, waar ik de kaften voor de boekjes van kon maken. Correspondentie kaarten van de Hema had ik ook nog genoeg op voorraad, dus de kinderen konden hun boekjes allemaal vullen met leuke bestempelde pagina’s. 

In mijn kerskaartenbak vond ik nog een paar leuke A5 Kerst papierblokken die ik ooit bij de Action had gekocht, waar ik nog een paar leuke pagina’s van kon snijden, om de boekjes nog wat aan te vullen. 

Voor de kinderen die niet meer zelf een knutselboekje hebben kunnen maken, heb ik een boekje gemaakt die inmiddels allemaal zijn opgehaald, dus al mijn KnutselKinderen kunnen meedoen met #KinderKnutseltijd Online!

Ook de ouders betrek ik bij deze #KinderKnutseltijd Online. Zij hebben de opdracht gekregen om leuke foto’s te maken van de kinderen als ze online met mij mee knutselen. De foto’s kunnen ze naar mij sturen en dan druk ik ze in leuke collages, voor de kinderen af.

Met wat leuke uitgestanste kerstfiguren en andere kerstfrutsels, die ze wekelijks in een Knutseltasje bij mij kunnen ophalen, ga ik ook online samen met de kinderen een paar leuke scrappagina’s in hun boekjes knutselen, zodat ze een mooie zelfgemaakte herinnering hebben aan deze bijzondere periode.

We gaan er de komende 4 weken ONLINE een gezellige Kinder-Knutsel-tijd van maken! Ik heb er zin in!

Jij doet toch ook mee???

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.