Minke’s Knuffelactie tegen Kanker…

Toen ik oktober 2017 startte met “Minke’s Knuffelactie tegen Kanker”, had ik niet verwacht dat deze actie voor zoveel mensen wat zou gaan betekenen. Dagelijks zie ik de mooiste projecten voorbijkomen die gemaakt zijn met de producten van Anna Gretha Design, waar “Minke’s Knuffelactie” aan is verbonden.

De afgelopen 4 jaar heb ik zelf al 4 naaste familieleden verloren aan deze vreselijke ziekte en daar kan ik nog wel een aantal namen aan toevoegen van naaste familieleden van vrienden die mij erg dierbaar zijn. Al deze mensen hebben hun strijd tegen deze vreselijke ziekte moeten verliezen. De eerste jaren heb ik op beurzen en in mijn eigen atelier mensen ontmoet die zich op een of andere manier verbonden voelde met deze actie en daar kracht en troost uit haalde om een periode van ziekte en/of verlies te kunnen verwerken. Zelf ervaar ik dit nog dagelijks, als ik met deze mooie producten werk. 

In 2020 draaide alles om de Corona epidemie. Ziekenhuizen overvol, waardoor  behandelingen en operaties voor kankerpatiënten moesten worden uitgesteld, terwijl het juist zo belangrijk is, dat voor deze mensen de zorg blijft doorgaan. Daar wil ik ook in 2021 een steentje aan blijven bijdragen!

Ik werk al ruim 3 jaar met een design team aan een Inspiratieblog, waar we al 3 jaar maandelijks heel veel inspiratie op hebben geplaatst. Op dit Inspiratieblog zullen vanaf 2021 geen posten meer worden geplaatst. Alle inspiratie gaan wij nu op deze website delen, omdat wij op deze website veel meer mogelijkheden hebben om bezoekers te inspireren om met onze online activiteiten mee te doen. 

In 2020 heeft “MInke’s Knuffelactie, mede door de Coronacrisis, niet veel opgebracht. Alle beurzen, waar ik mij voor had ingeschreven werden gecanceld en een groot deel van mijn workshops moest ik annuleren. Gelukkig ontving ik wel regelmatig bestellingen en kon ik in september toch deelnemen aan 1 beurs, waardoor ik aan het eind van 2020 toch nog een kleine donatie heb kunnen doen! Ik hoop dat het in 2021 weer mogelijk is om beurzen te bezoeken om daar mijn producten te kunnen aanbieden, die nog voor zoveel mensen niet bekend zijn. Het persoonlijke contact met mensen, die zich verbonden voelen met mijn “Knuffelactie”, heb ik heel erg gemist. Deze contacten zijn voor mij juist zo waardevol.

Er zijn inmiddels al 4 producten van Anna Gretha Design zo goed als uitverkocht! Van de Stempelset Knuffels, Kerst Knuffels en Kleuren zijn er nog een klein aantal op voorraad, maar de Stempelset Herinneringen, is al geheel uitverkocht! Eind 2021 hoop ik mijn hele voorraad van alle producten te hebben uitverkocht en het einddoel van “Minke’s Knuffelactie te hebben bereikt! Mooie producten met betekenisvolle en tijdloze teksten die voor zoveel doeleinden zijn te gebruiken!

Donderdag 21 januari 2021 Wereld Knuffeldag!

Een dag vol online creatieve activiteiten! Daar doe jij toch ook aan mee???

9 t/m 21 januari 21% Knuffelkorting!

Eén gedachte over “Minke’s Knuffelactie tegen Kanker…

  1. Mieke

    Ik wil graag alle 4 de stempel sets kopen

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.