#MCD wk1 Pluk de dag kalender 2021…

Lieve bloglezers, 
Ben jij al creatief bezig geweest in de 1e week van het nieuwe jaar? Ik wel! Ik ben knutselend het nieuwe jaar in gegaan en mijn 1e project is erg leuk geworden, al zeg ik het zelf! Een jaarkalender, helemaal gemaakt met mijn eigen 2-Connect inbindsysteem! Ik heb er zelfs 3 op bestelling gemaakt! Nu kan ik al mijn creatieve activiteiten voor dit jaar op een creatieve manier inplannen!

Toen ik er aan begon, dacht ik eerst wel, “wat een werk”, al die dagen en datums stempelen! Weet je, ik vond het zelfs superleuk om te doen! Ik heb zo mijn eigen techniekjes om het heel makkelijk te kunnen stempelen! En als het project dan klaar is, dan wordt je er gewoon blij van als je er elke dag naar kijkt!

Om de kalender in te binden, was ook nog wel even een dingetje, maar het is me gelukt! Dit inbindsysteem is zo leuk om lekker creatief mee te zijn, ik krijg steeds meer ideeën om ermee te maken! Het volgende project ligt al op mijn knutseltafel klaar om uit te werken!

Gebruikte materialen

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.