#MCD wk1 Pluk de dag kalender 2021…

Lieve bloglezers, 
Ben jij al creatief bezig geweest in de 1e week van het nieuwe jaar? Ik wel! Ik ben knutselend het nieuwe jaar in gegaan en mijn 1e project is erg leuk geworden, al zeg ik het zelf! Een jaarkalender, helemaal gemaakt met mijn eigen 2-Connect inbindsysteem! Ik heb er zelfs 2 gemaakt. 1 voor mijn moeder en 1 voor mijzelf, om al mijn creatieve activiteiten voor dit jaar op te verwerken!

Toen ik er aan begon, dacht ik eerst wel, “wat een werk”, al die dagen en datums stempelen! Weet je, ik vond het zelfs superleuk om te doen! Ik heb zo mijn eigen techniekjes om het heel makkelijk te kunnen stempelen! En als het project dan klaar is, dan wordt je er gewoon blij van als je er elke dag naar kijkt!

Om de kalender in te binden, was ook nog wel even een dingetje, maar het is me gelukt! Dit inbindsysteem is zo leuk om lekker creatief mee te zijn, ik krijg steeds meer ideeën om ermee te maken! Het volgende project ligt al op mijn knutseltafel klaar om uit te werken!

Nu wil je natuurlijk weten hoe ik deze leuke “Pluk de dag kalender” heb gemaakt? Nou, dat kan ik je vertellen! Ik heb 2 dagen, stap voor stap alles in 3 delen op video opgenomen, speciaal voor jou! Zo’n mooi creatief zelf gemaakt project wil ik niet alleen voor mijzelf houden!

En het leuke is, als je dit project zelf ook wilt maken, dan kun je alle producten die ik heb gebruikt nu ook nog met 21% Knuffelkorting bestellen! Dat is nog eens leuk begin van het nieuwe jaar!!!

Gebruikte materialen

Gebruik de kortingscode "21knuffelkorting"

En dat is nog niet alles, je kan ook nog op ons Knutselforum meedoen, door jou eigen gemaakte “Pluk de dag kalender” te plaatsen in een reactie en daarmee kans te maken op nog meer leuke kortingen! 

Dus geef in 2021 ook meer betekenis aan je creativiteit en knutsel gezellig het hele jaar met ons mee! Doen hoor!!!

Ik zie je gauw!

Knutsel-groet,

Minke

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.