#MCD wk1 Kerstkaart in beeld…

Lieve bloglezers,

Deze week gaat ook “Mijn Kerstkaar in beeld Challenge” van start, die we voortaan elke week op zondag zullen plaatsen. Elke week een leuke inspiratiekaart, gemaakt door 1 van onze designers. Een kaart met een werkbeschrijving, om deze kaart zelf ook te kunnen maken. 

Deze 1e kerstkaart is gemaakt door Detje. Een leuke kleurrijke kaart, die heel makkelijk is om te maken. Detje haar stijl is Clean & Simple en in haar stijl, maakt ze de leukste kaarten. Ze bedenkt zo haar eigen techniekjes. Van deze kaart heeft ze dan ook een beknopte, maar duidelijke werkbeschrijving gemaakt!

Regenboog Kerstkaart...

Hallo allemaal,
Ik ga jullie vertellen hoe ik deze kerstkaart heb gemaakt.
Ik heb eerst een lijn in het midden van het witte papier gezet en ben van daar uit begonnen te stempelen met geel. Ik heb de stempel steeds om gedraaid om een mooi patroon te krijgen. Bij geel ben ik links begonnen met de sterren volledig op het papier en bij oranje rechts, zodat de sterren niet precies recht boven elkaar zitten, dat maakt het speelser.

Voor de afwerking heb ik een dun strookje blauw over het lijntje gedaan, dan zweven de labels ook niet los op de kaart. Het blauwe label heb ik de open sterretjes op gestempeld, zodat het designpapier wordt. Ik heb van beide labels de randjes geïnkt met een sponsje. 

Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben. Maak je zelf ook een leuke regenboogkerstkaart?
 
Groeten Detje

Gebruikte Materialen

Nu met 21% Knuffelkorting

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.