Knuffels zeggen meer dan genoeg!

In de laatste uitgave van het HobbyJournaal staan weer 2 mooie kaarten die ik heb gemaakt met het nieuwe Knuffel designpapier van Anna Gretha Design. 

Knuffels waren de specialiteit van Anna Gretha. Wat zou ze dat gemist hebben in deze periode, als ze nog had geleefd. Door de afstand die mensen, nu in deze Corona-tijd, tot elkaar moeten nemen, is het niet meer mogelijke om elkaar een warme Knuffel te geven. Juist nu zoveel mensen in deze periode die warme Knuffel nodig hebben. Een felicitatie Knuffel, als er iemand jarig is, een Knuffel om iemand zich beter te laten voelen,  een medelevende Knuffel bij een uitvaart, of zomaar een Knuffel omdat iemand veel voor je betekent. 

Van de originele Stempelset Knuffels, waar ik in oktober 2017 de “Knuffel Actie Tegen Kanker” mee ben gestart en die inmiddels bijna is uitverkocht, is nu een Knuffel Papierblok uitgebracht. Het designpapier is heel mooi te combineren met de 2 embossing folders Knuffel en Vlinders, die ik allebei ook op mijn kaarten heb gebruikt. Voor de papier liefhebbers 2 hele makkelijke kaartjes vol met Knuffels, waar je in deze tijd wel iemand blij mee kunt maken!

Gebruikte materialen:

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.