Design Team

Lianne Brattinga

Ik was 17 toen ik bij mijn moeder als designer in het bedrijf kwam werken. Mijn moeder had net een prachtige Knuffel stempelset uitgebracht die tot op de dag van vandaag nog erg veel gebruikt wordt door heel veel mensen. Ik hou er van als ik lekker creatief bezig kan zijn. Het laat me ontspannen en geeft me een fijn gevoel. Wij als design teamleden maken allemaal unieke projecten op onze eigen manier met deze prachtige producten. Ik ben trots lid te mogen zijn van het design team van Minke’s Meaningful-Craft Designs.

Hoi, ik ben Mariska, moeder van 2 zoons en woon in het Noord-Hollandse Sint Maarten. In het dagelijks leven werk ik met heel veel plezier als Facilitair Coördinator bij een zorginstelling. Na het overlijden van mijn man hebben we als gezin gemerkt hoe belangrijk knuffels zijn en daarom vind ik het fijn om deze op papier te verspreiden met de mooie producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs.

Het scrappen heb ik ontdekt in 2003 en is een creatieve uitlaatklep om afwisselend layouts, kaarten, mini-albums of kleine cadeautjes te maken. Op creatief gebied heb ik leuke dingen mogen doen zoals het demonstreren op beurzen en hobbywinkels en projecten mogen maken voor diverse tijdschriften. Andere hobby’s zijn tuinieren, koken en inmaken met opbrengst uit eigen tuin en er met de motor op uit trekken.

Nieuwsgierig geworden … neem dan een kijkje op mijn blog.

Ik ben Eva Wanders jaargang 65, all heel lang getrouwd met Johan. Geen kinderen maar 4 Katten en woon in een klein dorpje in Flevoland (Swifterbant).
Heb vroeger van alles en nog wat gedaan aan hobby’s maar de laatsten jaren helemaal verslaafd aan stempelen.
Doe meer dan 20 jaar vrijwilligers werk bij een gezellige Schildersclubje voor ouderen en ander DT werk.
Ik vind het leuk anderen te inspireren en stimuleren om creatief bezig te zijn.
Vooral vind ik het leuk om met Minke’s Meaningful-Craft Designs aan dit goede doel mee te werken 

Vind jij het leuk meer van mijn stempelwerkjes te zien, Kijk dan op mijn Blog.

Mijn naam is Els Westerveld en ben al heeeel lang getrouwd met Joop en samen hebben we een dochter en een zoon en 2 kleindochters. Mijn hele leven ben ik creatief met naaien, breien, haken, borduren, kantklossen, macramé en vanaf 2006/2007 heb ik door mijn buurvrouw het scrappen ontdekt.

De laatste jaren vind ik mixed media en de Gelli plate ook erg leuk en door te kliederen met verf en inkt vergeet ik wel eens de tijd. Doosjes en albumpjes vind ik ook erg leuk om te maken en de meeste van mijn creaties kan je op mijn blog vinden.

Ik ben heel blij dat ik designwerk mag maken met de mooie producten van Anna Gretha Design en Minke’s Meaningful-Craft Designs en dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het goede doel.  

Laat ik me even voorstellen: Brigitta, getrouwd, (bonus)moeder van 4 (plus aanhang) en omi van 2 kleine meisjes. Ik ben denk ik 20 jaar geleden begonnen met scrapboeken, als ik dat terugzie dan zou ik heel veel over willen doen. Voor het scrappen heb ik een tijd pergamano kaarten gemaakt (wie niet) en daarnaast houd ik ook van haken, borduren en lezen. 

In 2003 ben ik volledig afgekeurd en mijn hobbys zijn lifesavers. Het meewerken in het designteam van Minke’s Meaningful-Craft Designs past me als een jas omdat ik de ruimte krijg om een stapje terug te doen als het wat minder goed gaat me. Ik ben een beetje een “van alles wat” designer. Ik hou van het geklieder in mijn Art Journal en dit combineer ik vaak met Journalling. Ook maak ik graag kaarten en kleine scrapalbums.

Ik ben Detje (1981) en getrouwd met Sake en we hebben een zoon Jelmer (2015). Samen met onze twee katten (Syla en Nala) wonen we in Drachten (Friesland). Ik werk bij een verzekeraar als schadecorrespondent en ik zing, samen met mijn man, bij gospelgroep In His Name.

Ik vind het hartstikke leuk om deel uit te maken van het design team. Dit daagt mij uit om soms nieuwe dingen te proberen en buiten je eigen comfortzone te stappen. De producten van Minke’s Meaningful craft Designs zijn zo divers. Het leuke vind ik dat ze niet beperkt te gebruiken zijn voor 1 ding. Je kunt ze in al je projecten gebruiken. Ook draag ik als lid van het designteam van Minke’s Meaningful-Craft Designs graag mijn steentje bij aan dit goede doel.  

Vanaf mijn jeugd ben ik al creatief bezig, dat is mij thuis met de paplepel ingegoten. Met een vriendin bedachten we en maakte we spelletjes. Met mijn moeder maakte ik 3D kaarten enz enz. Later ben ik gaan stempelen (eerst vooral kleuren met copics). Hier kan ik nog steeds mijn creativiteit in kwijt. Ook al gebruik je vaker dezelfde stempel, elke keer kom je weer tot een ander resultaat. Ik maak met het stempelen niet alleen kaarten, maar gebruik ook graag stempels in het project life album van mijn zoon.

Hallo allemaal, Ik ben Willeke en samen woon ik met mijn kinderen in Friesland. Ik hou van wandelen, hardlopen, werken met kinderen, thee, marco Borsato, haken en bovenal creatief zijn met papier.
Ik begon met scrappen toen ik mijn eigen trouwalbum wou maken. Ondertussen heb ik in die 16 jaar een eigen scrapforum, een mooie hobby kamer en lieve scrap vriendinnen aan over gehouden.
Mijn stijl is inmiddels in al die jaren best veel veranderd. Ik hou nu ook niet alleen van scrappen. Maar ook van kaarten maken, minialbums en (art)journaling. Creativiteit is voor mij erg belangrijk om daar in mijn emoties te verwerken en herinneringen in vast te leggen. Zeker nu dat ik sinds kort Weduwe ben van mijn man. We hebben allemaal liefde en een knuffel nodig. En daarom past Minke’s Meaningful-craft Designs bij mij!

Je kunt mij volgen op Instagram en op mijn eigen blog.
 

Ik ben een creatieve, zeer breed georiënteerde duizendpoot en heb in 1978 de naam Stephanie gekregen. Creativiteit en handigheid heb ik met de paplepel meegekregen. Mijn vader kon alles maken in en om het huis. Mijn moeder alles wat te maken heeft met naald en draad. Met dat laatste heb ik helemaal niets.

Mijn interesses gaan uit naar alles wat te maken heeft met papier, mixed media, handlettering, Bullet- en Art journal. Experimenteren met technieken, verf- en inkt soorten. Af en toe stap ik uit mijn comfortzone en maak ik een schilderij, mozaïek, speksteen of boetseer ik. Kortom zeer breed georiënteerd. Sinds 2016 heb ik een plekje op zolder voor mijn creatieve hobby’s. In 2019 heb ik deze uitgebreid en heb daar nu mijn eigen ateliertje. Hier ben ik merendeel van de dag te vinden. Ik heb deze zo ingericht dat ik alles bij de hand heb, dat was mijn grootste wens. Het moest vooral praktisch zijn.

Creativiteit is een belangrijk element in mijn leven, soort van basisbehoefte. Als ik geen ideeën of inspiratie heb is er iets aan de hand. Heb ik deze wel kan ik wegdromen en verdwalen in mijn creatieve wereld en alles en iedereen om mij heen vergeten. Sinds 2018 gebruik ik een Bullet journal. Hierin kan ik mij helemaal uitleven en zo maken dat het voor mij een fijn en werkbaar journal is geworden. Dit is een proces geweest welke ik steeds aanpaste, en nog. Een Bullet Journal is iets dat voor mij werkt. Ik vind het leuk om iedere maand een nieuw thema te maken, dat ik in de details doorvoer. Ik heb mezelf ten doel gesteld om er geen stickers o.i.d. in te plakken, maar alles erin te maken en/of stempelen.

Wil je meer van mijn Knuffelprojecten zien, kijk dan op mijn blog.

Ik ben Kim (1981) getrouwd en moeder van twee hele lieve kinderen, wel is ons gezin bijzonder, autisme speelt een grote rol in ons gezin. Ik woon in het mooie Genemuiden waar wij onze hobbywinkel aan huis hebben die ik met veel liefde en passie en steun van mijn man run.

Door in mijn schooltijd op zaterdag in een hobbywinkel te hebben gewerkt, heb ik veel ervaring op gedaan, en daardoor kon ik mijn creativiteit nog meer ontwikkelen. Als ik mezelf moet omschrijven vindt ik mezelf een alround crafter, en vindt het leuk om verschillende technieken te combineren. Verder is creativiteit alles voor mij ik kan me een leven zonder creativiteit niet bedenken.

Mijn passie is om mensen enthousiast te maken om creatief bezig te zijn daarom vindt ik het onwijs leuk om deel te mogen nemen aan het design team van Minke’s Meaningful-Craft Designs.

Volg mijn blog, als je meer van mijn creatieve projecten wilt zien.