Blog Hop – Knuffels op design papier…

Vandaag een nieuwe post met een nieuw product. Een vervolg product op de Stempelset Knuffels van Anna Gretha Design, die inmiddels is uitverkocht! Een product met een Knuffel, waar, in deze Corona tijd, heel veel behoefte aan is. Dat heeft mij geïnspireerd om een Papierblok te ontwerpen met de bestaande Knuffels uit de Stempelset Knuffels. Voor heel veel mensen herkenbaar, die blij zullen zijn met dit nieuwe product om zo die welgemeende Knuffel nu ook op papier weer door te kunnen geven.

Het Knuffel Design Papier is heel mooi te combineren met De Knuffel en de Vlinder Embossing folders. Omdat het lettertype van de Knuffel in beide producten hetzelfde is, wordt je project een eenheid. Zelfs de 2 Knuffelende Vlinders op het Design Papier, vind je in het patroon van de Vlinder Embossing Folder terug. Het geeft je een heel bijzonder gevoel, om zoveel kostbare Knuffels op 1 project te verwerken. Het is ook de 1e regel van het gedicht Knuffels die voor Anna Gretha zoveel heeft betekent. “Hoe heilzaam en kostbaar kan een Knuffel toch zijn”!

Ik ben er nog steeds onwijs trots op om op deze manier mijn zusje “Anna Gretha” haar boodschap door te mogen geven. Ook al kunnen we elkaar op dit moment beter geen fysieke Knuffel geven, dan is een liefdevolle gemaakte Knuffel net zo tastbaar als een fysieke Knuffel.

In deze Blog Hop kun je al heel veel mooie gemaakte projecten tegenkomen die gemaakt zijn met dit mooie nieuwe Knuffel Design Papier. Door op de pijl te klikken, Kom je op de Inspiratieblog van Minke’s Meaningful-Craft Designs, waar je de blogs van de andere design teamleden kunt vinden om ook hun mooie Knuffel projecten te kunnen bekijken.

Heel veel blog-plezier

Knuffel-groet,

Minke


Gebruikte Materialen

Eén gedachte over “Blog Hop – Knuffels op design papier…

  1. kmp_hofmann

    Prachtig hoe je de Knuffels blijft verspreiden met je mooie producten. Je kaartje is super☺

Plaats hier een reactie, deze lezen we graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.