Angel Policy

Welkom aan alle winkeliers, creatieve hobbyisten en creatieve ontwerpers die projecten willen maken met de producten uit de lijn Anna Gretha design en Minke’s Meaningful-Craft Designs.

 1. Alle producten uit de lijn Anna Gretha design mogen onder geen enkele voorwaarden gekopieerd worden.

2. De producten uit de lijn Anna Gretha design die door winkeliers worden verkocht mogen niet onder de verkoopprijs worden aangeboden.

3. De producten uit de lijn Anna Gretha design mogen niet door bedrijven of particulier GRATIS in win-acties worden aangeboden in winkels, op beurzen, op braderieën en op internet en/of sociaal media.

4. Alle afbeeldingen en teksten van de producten uit de lijn Anna Gretha design zijn auteursrechtelijk beschermd, deze mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd.

5. De projecten die door creatieve hobbyisten en creatieve ontwerpers met de producten uit de lijn Anna Gretha design worden gemaakt, mogen op internet worden gepubliceerd, evenals te koop worden aangeboden in winkels, op braderieën, op beurzen aan fondsen, aan goede doelen en op internet. 

6. Op alle afbeeldingen van stempels, embossing folders, stencils, stansen en voorbeelden van gemaakte projecten, rust een copyright van Anna Gretha design en de ontwerpster de ze heeft ontworpen. Aan deze ontwerpen is auteursrecht ontleend. 

Het is toegestaan om:

-De producten van Anna Gretha design te gebruiken voor het maken van wenskaarten en andere knutselwerkstukken voor eigen gebruik.

-De afbeeldingen van eigen gemaakte wenskaarten en andere knutselwerkstukken te laten zien op uw website, blog, forum, facebook enz.

-De door uw gemaakte wenskaarten en andere knutselwerkstukken te verkopen, zolang het op een niet commerciële basis is. (zoals omschreven in punt 5)

Het is niet toegestaan om:

-Afbeeldingen van stempels, embossing folders, stencils en stansen te vermenigvuldigen en te koop aan te bieden op welke manier dan ook.

-Afbeeldingen (geheel, gedeeltelijk of bewerkt) via internet (gratis of tegen betaling) aan te bieden om te laten printen. 

-Afdrukjes te maken en deze te koop aan te bieden. Dit geldt ook als vermenigvuldiging van een auteursrechtelijk beschermde afbeelding, zoals is beschreven.

-Afbeeldingen en afdrukjes in te scannen en deze verspreiden!

-Afbeeldingen van de producten te gebruiken voor het maken van logo’s, illustraties, digitale kunstwerken en blog banners of bedrijfsmerken.